Rimpelbehandeling

Voor wie op zoek is naar een jeugdige en frisse uitstraling maar zonder er onnatuurlijk uit te zien.
Rimpelbehandeling neemt tekens van veroudering weg op een snelle en veilige manier zonder operatie.

Deze ontstaan in het gelaat door het opspannen van de mimiekspieren. Wanneer deze spiertjes onder de huid samentrekken, worden rimpels gevormd.  Rimpels worden op deze manier vooral gevormd op het voorhoofd (voorhoofdslijnen), tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels) en rond de ogen (kraaienpootjes). Deze rimpels geven het gelaat een strenge, vermoeide, gespannen of verouderd indruk.

Deze spiertjes kunnen we met fijne prikjes laten ontspannen waardoor de rimpels verdwijnen en uw gelaat een meer ontspannen, frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

Door het voortdurend opspannen van de mimiekspiertjes (waardoor telkens op dezelfde plaats een rimpel ontstaat), verliest de onderhuid zijn volume en ontstaan permanente groeven.  Volumeverlies wordt met de leeftijd meestal zichtbaar in de vorming van lijnen rond de neus en mond, de wangen en jukbeenderen, de traangoten en de lippen.

Enkel door dit volumeverlies te herstellen, kunnen deze groeven en rimpels 'weggegomd' worden. Zo krijgt de huid zijn frisse uitstraling terug en kan het gelaat op een natuurlijke manier zijn jeugdigheid herwinnen.