Laserbehandelingen

De SOPRANO TITANIUM bevat de meest geavanceerde en nieuwste technologie op de markt voor permanente laserontharing en brengt alleen maar voordelen:

-Door de grotere applicator gaan de behandelingen sneller.

-De 3 meest effectieve golflengtes worden gecombineerd waardoor de behandeling tot 15% effectiever is

-Een pijnloze behandeling door de nieuwe koeling die geïntegreerd is in combinatie met de SHR-techniek.

Forever Young BBL is een nieuwe revolutionaire behandeling voor verbetering en verjonging van de huid. Het maakt gebruikt van licht met meerdere golflengtes, breedband licht, om zo in 1 behandeling meerdere verouderingsproblemen tegelijkertijd aan te pakken.

Forever Young BBL egaliseert het pigment in de huid. Beginnende zonnevlekken en ouderdomsvlekken zullen vervagen. Het maakt uitgezette bloedvaatjes weer kleiner en vermindert daardoor roodheid en beginnende couperose. Het heeft tevens een verbeterend effect op de structuur van de opperhuid, waardoor de huid er egaler, frisser en stralender gaat uitzien. De huid ziet er niet alleen jonger uit, ze wordt ook letterlijk geprogrammeerd om jonger te zijn.

Verstrakking en verbetering van de huid in het gelaat. Collageenvezels worden opnieuw elastischer en steviger en de onderliggende Huidlagen worden gestimuleerd om zich te vernieuwen. Daardoor zullen rimpels en fijne lijntjes vervagen, de huidstructuur verbetert Waardoor de huidskleur minder vaal wordt. U krijgt opnieuw een frisse uitstraling met een meer gladde en stevige huid!

Met de PICO CLEAR hebben we de meest effectieve, veilig en vooruitstrevende techniek voor het verwijderen van tatoeages in huis.

Met extreem korte pulsen met een zeer hoog piekvermogen werkt de laser specifiek op het pigment van de tattoo zonder de omgevende huid te beschadigen. Het pigment wordt afgebroken tot minuscule partikels die je lichaam zelf zal elimineren. Gemiddeld zijn er -7 sessies nodig afhankelijk van het soort tattoo.

De PICO CLEAR is ook effectief bij het behandelen van littekens.

Littekens kunnen ten vroegste vanaf 4 maand na een ingreep behandeld worden.